Servicii

TELEFON: 0726744244

TINICHIGERIE AUTO

In atelierul de tinichigerie auto, dispune de toate mijloacele necesare atat pentru indreptarea caroseriei cat si in ceea ce priveste interventia pe structura de rezistenta a acesteia

Personalul care se ocupa de aceasta sectiune detine o experienta vasta in domeniu, de aceea vopseaua va fi aplicata corespunzator. Calitatea materialelor vor conferi durabilitate, iar procesul in sine va aduce masinii sau sectiunii revopsite aspectul de nou.

Serviciile noastre includ reparatii auto , revizii periodice si diagnoza computerizata. Suntem bucurosi sa va asistam cu o gama larga de servicii auto! Etica profesionala. Preturi accesibile

Soluționăm constatări daune auto cu polițele de asigurări RCA și CASCO … cu cele mai prompte servicii de programare, reparații auto sau decontare directă.

Service auto bucuresti

Service Auto Sector 2 - Bucuresti, specializat in reparare si intretinere auto, dotat cu cele mai moderne tehnici, concepte inovative si utilaje, statie ITP autorizata RAR, decontare directa cu toate firmele de asigurari pentru RCA si CASCO, OFERTE pentru societati si persoane fizice.